Samar Khacha, del CN Vic-ETB, guanya 13 medalles als campionats d'Algèria

Isidre Bancells i M. Gràcia aconsegueixen dos podis més a la Travessa Nedant de Sitges | Marta Sánchez és quarta a la triatló d'Alpe d'Huez

Erik Marin
03 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:19h

Samar Khacha amb una de les medalles d’or aconseguides als campionats d’Algèria. Foto: CN Vic-ETB

Samar Khacha, nedadora del CN Vic ETB, ha assolit uns resultats excel·lents als campionats d'Algèria que s'han celebrat aquest cap de setmana. La nedadora del club té la doble nacionalitat i això li permet competir tant als campionats d'Espanya com als d'Algèria.

Khacha va acumular un total de 13 medalles: 7 d'or, 5 de plata i 1 de bronze. Va participar en les proves de 100 i 200 papallona, 200 i 400 estils, 100 i 200 braça i 200 lliures. La nedadora va guanyar medalles tant en la seva categoria com en l'absoluta.

A partir d'aquest agost, Khacha estarà concentrada Algèria amb la selecció per preparar-se de cara al setembre per disputar els campionats africans a Egipte.

El CN Vic aconsegueix dos podis a la Travessa Nedant de Sitges

Es tracta d'Isidre Bancells, primer de la categoria màster 30/40 i 14è a la general, i de M. Gràcia que va guanyar la seva categoria màster 50/60. Pel CN Vic també hi va competir Iñaki Baldellou, que va aconseguir el 12è lloc de la general i va ser 5è en absolut.

Marta Sánchez obté el quart lloc al triatló Alpe d'Huez

Aquest dissabte, 1 d'agost, Marta Sánchez  també ha disputat a Alpe d'Huez (França) un dels triatlons més durs i destacats del circuit europeu. El tram de la bicicleta és un dels més exigents, ja que, es puja el mític port de muntanya del Tour de France, Alpe d'Huez. La triatleta Sánchez va assolir un valuós quart lloc, fregant el podi, en una prova d'alt nivell.