Paula Muntalà, campiona estatal de raid hípic

La santperenca guanya la prova júnior amb un avantatge de gairebé un minut

La campiona estatal Paula Muntalà al Campionat d'Espanya de Raid Hípic Júnior.
La campiona estatal Paula Muntalà al Campionat d'Espanya de Raid Hípic Júnior. | Ajuntament de Sant Pere de Torelló
Erik Marin
16 de juliol del 2015
Actualitzat el 17 de juliol a les 8:07h
El Campionat d'Espanya de Raid Hípic júnior i joves genets 2015 es va disputar el passat divendres, 10 de juliol, a Xinzo de Lima (Galícia).

Paula Muntalà, la jove de Sant Pere de Torelló, amb el seu cavall Phayda-de-Lux, va aconseguir guanyar la prova i proclamar-se campiona estatal. A més, va aconseguir una diferència de gairebé un minut amb la resta de participants. La santperenca ja ha aconseguit guanyar diferents premis en aquests últims anys.

La sortida es va realitzar a les set del matí i la cursa tenia un recorregut de 120 quilòmetres en quatrefases. Dels 33 participants només van poder-se classificar 18. El grup capdavanter va recórrer totes les fases de la prova a velocitats de més de 22 quilòmetres per hora. Fins i tot, a l'última fase es va aconseguir arribar a més de 25 quilòmetres per hora. Abans d'arribar a meta un grup de cinc genets es van disputar el segon i tercer lloc de la classificació. Finalment, Guillem Orriols, també osonenc, de Gurb, amb Belinda-de-pibouls va aconseguir la segona posició. El tercer lloc va ser per a Maite Pradera amb Ro-Victoria.

L'or per equips va ser per a Catalunya, la plata per a Astúries i el bronze per a Andalusia.