El comerç de Calldetenes prepara un innovador vídeo promocional

El format audiovisual utilitzat ha estat el "donut selfie"

Moment de la gravació a la perruqueria i estètica.
Moment de la gravació a la perruqueria i estètica. | Ajuntament de Calldetenes
Erik Marin
19 de juliol del 2015

Moment de la gravació al forn de pa. Foto: Ajuntament de Calldetenes

 

L'Associació de comerciants i serveis de Calldetenes ha realitzat aquest dilluns i dimarts, 13 i 14 de juliol, la gravació d'un sorprenent vídeo promocional. L'objectiu principal d'aquest muntatge audiovisual és donar a conèixer els comerços i serveis de la població. En total participen una trentena d'establiments.

El format que s'ha utilitzat per gravar el vídeo ha estat el donut selfie. Aquesta tècnica de vídeo tracta de gravar amb el telèfon mòbil, com en una foto selfie tradicional, però a més mostra el que està succeint al voltant a través d'una panoràmica de 180 graus. D'aquesta manera, es pot resseguir la cara del protagonista d'un cantó a l'altre.

El vídeo s'ha organitzat en dotze tipologies diferents segons el comerç i servei que sigui: perruqueria i estètica, petit comerç, tallers mecànics, fruiteria i agroalimentària, restauració, salut i teràpies naturals, peixateria, forns i pastisseria, carnisseries, fusteria i marcs, ferreteria i industrials, i gimnàs i tatuatges.

Un cop estigui enllestit el vídeo, es farà circular a través de les xarxes socials per tal de fer-lo arribar al major nombre de gent.
 

Moment de la gravació a una perruqueria. Foto: Ajuntament de Calldetenes