Una empresa de Sant Hipòlit rep un premi d'interiorisme als EUA

Arthur Holmes presenta un monitor motoritzat

Erik Marin
14 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:30h

Monitor Dynamic3Talk creat per l'empresa de Sant Hipòlit de Voltregà, Arthur Holm. Foto: Arthur Holm
 

La fira d'interiorisme Neocon dels Estats Units es va celebrar entre el 15 i el 17 de juny a la ciutat de Xicago. Va comptar amb més de 700 expositors de tot el món i durant la fira es van entregar premis als millors productes.

L'empresa de Sant Hipòlit de Voltregà Arthur Holmes va participar amb els seus productes i va aconseguir guanyar el premi de tecnologia amb el seu monitor motoritzat, plegable i rotatiu Dynamic3T. Aquest aparell incorpora un sistema d'elevació i retracció per a micròfons que pot ser integrat en sales de juntes, sales de conferències i sales de reunions, entre altres, sent així una combinació enginyosa entre tecnologia, disseny i ergonomia. L'empresa va rebre el Neocon Gold Award en reconeixement a l'excel·lència del seu producte a la categoria de Solucions a la Tecnologia Integrada.

El premi va ser entregat per un equip de 50 jutges format per diversos dissenyadors d'interiors, arquitectes i administradors d'instal·lacions. Van avaluar un total de 350 productes.

Arthur Holm és una marca creada per Albiral Display Solutions l'any 2008. Exporta productes a tot el món i s'ha acabat convertint en un símbol d'elegància i innovació.