Catalunya serà independent el 2714? En Peyu ho revela al seu nou espectacle

Veïns de Vic fan d'extres en el rodatge d'un vídeo que aparaixerà a l'obra "iTime"

En Peyu, dijous, gravant a Vic
En Peyu, dijous, gravant a Vic | Albert Alemany
Elvira Vilardell
11 de juliol del 2015
Actualitzat el 13 de juliol a les 19:01h

En Peyu, aquest dijous, gravant a Vic un vídeo per al seu nou espectacle. Foto: Albert Alemany

 

Viatjar en el temps ja és una realitat... al teatre. En Peyu presenta al seu nou espectacle la revolucionaria aplicació iTime, el producte estrella de la companyia fictícia Time Corporation, capaç de traslladar el públic del present al futur sense moure's de la cadira.

Aquest dijous en Peyu va gravar a Vic un dels vídeos que inclourà a l'actuació. Els actors Ernest Villegas i Anna Bertran van transportar-se amb alguns veïns d'Osona que feien d'extres a la Catalunya de 2714, on encara es reclama la independència. Vestits amb les samarretes vermelles i grogues de l'ANC, artistes i figurants van emular la tradicional manifestació de l'11 de Setembre. I és que segons l'aplicació iTime, d'aquí 699 anys encara es continuaran sentint expressions com: "Estem a punt d'aconseguir-ho, ara només falta que els polítics es posin d'acord".

Lluny de quedar-se atrapat en un instant, l'espectacle d'en Peyu viatja a diferents escenaris en què Manel Portomeñe, Gerard Pujol o Dani Tort, entre altres, hi seran presents. A més, segons va explicar l'humorista a Osona.com, l'actuació comptarà amb algunes sorpreses, com trucs d'il·lusionisme gestats pel Mago Pop, o una cançó exclusiva interpretada pel líder d'Obeses Arnau Tordera.

"iTime" s'estrenarà el pròxim 2 d'octubre al Teatre Cirvianum de Torelló, d'on saltarà al Capitol de Barcelona.

Arxivat a