Vic engega la sisena edició de la Mostra de Teatre Jove

Els preus de les entrades són simbòlics

Erik Marin
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 10:45h
Una escena de l'espectacle 'Cabaret'
Una escena de l'espectacle 'Cabaret' | Joan Parera

Una escena de l'espectacle 'Cabaret'. Foto: Joan Parera


Molta Merda, la Mostra de Teatre Jove de Vic, celebra aquests dies la sisena edició amb sis nous espectacles. La programació es va iniciar el passat dilluns, 6 de juliol, i finalitzarà el proper diumenge, dia 12. Els preus de les entrades són simbòlics o gratuïts.

El programa va arrencar dilluns, amb "Chicago", que es va interpretar a l'Institut del Teatre. Dimarts, 7 de juliol, va ser el torn d'"El Llop", un joc de rol teatralitzat, a l'Orfeó Vigatà. "Cabaret" es va estrenar dimecres i dijous es va podar veure "Lleig" a l'Institut del Teatre. "El Viatge" es va poder veure dissabte, a l'Institut del Teatre. L'edició d'enguany la tancarà "Matx de les Colles", un matx d'improvisació, a les set de la tarda, el diumenge 12 de juliol i gratuït.

L'objectiu de la Mostra de Teatre Jove és donar a conèixer els treballs creats al llarg del curs per companyies joves i mostrar la seva feina teatral feta al voltant de l'Institut del Teatre. Alguns actes s'inclouen dins de la festa major com és el cas d"El Llop" i el "Matx de les Colles".

La Mostra de Teatre Jove esta organitzada per Vicjove, L'Escènic i l'Institut del Teatre-Centre d'Osona.
 

Recull de galeries de la Mostra de Teatre Jove de Vic

Fitxes dels espectacles
 


Vídeo promocional de Molta Merda
Arxivat a