El Vic TT obté una pluja de medalles als campionats estatals de tennis taula

Sílvia Coll, Sara Ramírez, Mariona Sáenz i Clàudia Caymel triomfen en les categories individuals

Actualitzat a les 16:23h
El Vic TT juvenil i Sub23
El Vic TT juvenil i Sub23 | Vic TT

Sílvia Coll amb el seu entrenador, Lluís Peix. Foto: Vic T.T

Sílvia Coll, jugadora de l'escola del Vic TT, s'ha proclamat campiona d'Espanya prebenjamina en els campionats de tennis taula disputats a Antequera. Coll ha aconseguit superar totes les seves rivals, guanyant per 3-1 els partits de quarts de final i semifinal contra Sofía Couce i Ana Otero, respectivament. En la final va guanyar l'andalusa Eva Vega per un contundent 3-0. A més, va participar en el Campionat d'Espanya benjamí on va aconseguir arribar fins als vuitens de final. Per equips va aconseguir el desè lloc amb el CTT Cassà. Lluís Peix és l'entrenador de Coll.

El Vic TT, subcampió d'Espanya Sub23

L'escola de Vic TT ha estat un dels clubs més destacats en aquest campionat d'Espanya aconseguint set pòdiums. Les grans actuacions realitzades per Clàudia Caymel i Mariona Sáenz han permès assolir el subcampionat estatal per equips juvenils i per equips Sub23. A quarts de final i a semifinal, el club vigatà es va imposar al Priego TM i Arteal de Santiago de Compostela, ambdós partits per 3-2.

Sara Ramírez, en absolut femení, va aconseguir dues medalles d'argent en individual i doble i en individual juvenil femení. Mariona Sáenz i Clàudia Caymel van assolir el bronze.  En la Copa de la Reina, el Vic TT va estar a punt d'aconseguir pujar al pòdium si hagués derrotat el Suris Calella però una inoportuna lesió de Sara Ramírez va ser probablement decisiva per la derrota per 3-1.

Aquesta ha estat una de les actuacions més destacades d'un club de la comarca en els Campionats d'Espanya durant els 46 anys d'història de tennis taula federat a Vic i Osona. La coincidència de la Copa de la Reina amb el Campionat d'Espanya Sub23 i juvenil va impedir jugar diversos partits alguns jugadors, ja que jugaven altres partits més importants.