Podem Osona escull Maite Cenzano per anar a les eleccions del 27-S

La representant osonenca acompanyarà Albano Dante a la seva candidatura

per Redacció Osona.com , 1 de juliol de 2015 a les 07:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Maite Cenzano, la candidata osonenca a la llista de Podem a les eleccions del 27-S. Foto: Adrià Costa


Maite Cenzano és la representant de Podem a Osona que anirà a la candidatura nacional del partit a les eleccions al Parlament del 27 de setembre. La candidatura, en principi, l’encapçalarà Albano Dante, tot i que s’està pendent de les negociacions amb ICV i Procés Constituent per configurar una llista unitària, la qual cosa implicaria unes primàries per escollir candidat.


L’elecció de Cenzano es va fer en una assemblea comarcal, el passat 25 de juny. Cenzano va obtenir 15 vots a favor i 2 en blanc. Com a suplent hi ha Daniel Jiménez, que va rebre 13 vots favorables i dos en blanc.

L’elecció d’un representant de la formació havia de sorgir dels dos cercles més representatius a Osona de Podem, o sigui, els de Vic i Manlleu, que havien de proposar candidat. En el cas de Vic, va ser Cenzano, i en el de Manlleu, no es va escollir ningú, bàsicament, “per les presses del procès”, tal com reconeixen fonts del mateix partit.


Qui és Maite Cenzano?

Nascuda a Logronyo l’any 1958. Des de l’any 1983 viu a Catalunya i treballa de psicopedagoga a l’Equip d’Orientació i Assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a la comarca d’Osona. Actualment, les seves funcions son: valoració d’alumnes amb necessitats educatives especials, assessorament a equips docents, famílies, equips directius i educadors en aspectes relacionats amb la inclusió de persones amb discapacitat, vulnerables i amb problemes d’aprenentatge.

És mestra i també va estudiar pedagogia a la Universitat Complutense de Madrid. Té una extensa experiència a l’àmbit educatiu, on al llarg de més de 30 anys de treball ha desenvolupat diferents tasques: mestra, mestra d’educació especial, cap d’estudis, direcció, professora de psicologia i pedagogia d’ensenyament secundari, formadora de professorat de Secundaria i, els darrers 17 anys, d’assessora a l’EAP d’Osona.

És experta en altes capacitats, i té extensa formació en gestió de conflictes, treball en xarxa, inclusió i igualtat de gènere.

 

Participació