CiU perfila el cartipàs de Vic a l'espera de trobar el suport per activar-lo

Anna Erra busca complicitats per tirar endavant les dedicacions i les remuneracions dels regidors, que s’aprovaran en el primer ple de la legislatura, el proper dimecres

Redacció Osona.com
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:17h
Foto de família amb tots els regidors del nou consistori, el dia de la seva constitució
Foto de família amb tots els regidors del nou consistori, el dia de la seva constitució | Adrià Costa

Foto de família amb tots els regidors del nou consistori, el dia de la seva constitució. Foto: Adrià Costa


El nou Ajuntament de Vic celebrarà aquest dimecres, a les sis de la tarda, la primera sessió del ple municipal. A l’acte, es donarà compte del nou cartipàs municipal, que estarà integrament format per regidors de l’equip de govern, CiU-RCat. Osona.com retransmetrà la sessió en directe, via vídeo i "minut a minut".

Al cartipàs, segons ha pogut saber Osona.com, Toni Serrat assumirà les àrees d’Economia i Serveis; Susagna Roura, les de Cultura, Seguretat Ciutadana i Recursos Humans; Àlvar Solà, Educació, Benestar Social, Hisenda i Habitatge; Fabiana Palmero, Urbanisme; Titi Roca, Esportes i Fires i Mercats; Josep Arimany, Promoció Econòmica i Ciutat del Coneixement, que incorporarà Salut i afers de la Universitat de Vic; Maria Carme Bover, Comerç i Turisme; i Josep Ramon Soldevila, Medi Ambient i Món Rural. Anna Erra gestionarà l’alcaldia i prou.

A l’ordre del dia del ple hi ha previst aprovar alguns punts que permetran que aquest cartipàs s’activi (el cartipàs no precisa d’aprovació), com les dedicacions i les remuneracions dels regidors, i els càrrecs de confiança. En aquest marc, l’equip de govern, que està en minoria al consistori, està acabant de negociar el suport d’alguns dels partits de l’oposició per tal d’aconseguir la seva aprovació. A hores d’ara, encara no hi ha cap acord i les reunions continuen.

Les dedicacions dels regidors de l’equip de govern que es proposaran al ple són les següents: 95% per a l’alcaldessa Anna Erra, amb un sou de 52.000 euros anuals; 80% per a Toni Serrat; 70% per a Titi Roca, Fabiana Palmero i Susagna Roura; i 60% per a la resta, Àlvar Solà, Josep Arimany, Maria Carme Bover i Josep Ramon Soldevila. Aquests tres últims, precisament els tres regidors que no són de CDC, han renunciat a cobrar cap sou.
 

Ordre del dia del ple de dimecres

Arxivat a