Joan Pau Jàvega guanya el concurs d'Instagram de la trobada de bastoners a Taradell

Tracy Baucells i Josep Griso, els altres finalistes

La fotografia guanyadora
La fotografia guanyadora | J.P. Jàvega
Erik Marin
23 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:15h
El guanyador del concurs d'Instagram organitzat per InstaOsona, en el marc de la 40a Trobada Nacional de Bastoners, que es va celebrar el dissabte 13 de juny a Taradell, ha estat Joan Pau Jàvega, bastoner de Montblanc.

Jàvega va ser la persona que va rebre més likes en les 24 hores que va durar la votació popular, amb un total de 126. La votació per escollir la fotografia guanyadora es va fer a partir de les 9 del vespre de diumenge fins al dia següent, dilluns a la mateixa hora. L'organització va decidir prèviament tres finalistes.

El guanyador gaudirà d'un àpat per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita, de Taradell. Aquest sopar és un obsequi de l'Associació Jove de Taradell Setvetes, que ha estat el coorganitzador d'aquest concurs juntament amb InstaOsona.

Tracy Baucells i Josep Griso han estat els altres dos finalistes amb 118 i 105 likes, respectivament. El concurs va rebre més de 160 fotografies que es van pujar a Instagram els dies 13 i 14 de juny amb les etiquetes #trobadabastoners15 i #instaosona. Aquest és el 25è concurs que organitza InstaOsona des del 6 de desembre de 2013, quan van començar.
 

Fotos de la Trobada Nacional de Bastoners a Taradell (J. Parera)

Taradell esdevé la capital del món bastoner

Arxivat a