Els gegants animen les festes de Sant Joan i els Elois de Prats de Lluçanès

La trobada gegantera reuneix 17 colles d’arreu del país | El programa continua fins dijous

Els gegants de Prats de Lluçanès, el passat dissabte
Els gegants de Prats de Lluçanès, el passat dissabte | Joan Parera
Redacció Osona.com
22 de juny del 2015
Actualitzat el 23 de juny a les 8:48h

La colla gegantera de Prats de Lluçanès, aquest dissabte Foto: Joan Parera


Prats de Lluçanès celebra aquestes dies, i fins al 25 de juny, les tradicionals festes de Sant Joan i els Elois. Els plats forts de la cita van arrencar el passat dissabte, 20 de juny, amb la XXII Trobada Gegantera, que va reunir 17 colles d'arreu del país, les quals van oferir una gran cercavila a la tarda. La festa va continuar amb el sopar geganter i el concert al pavelló, amb Fabiu Canu i Sense Sal, que van presentar el seu darrer disc.

Després d’una transició de diumenge, amb una trobada de puntaires, tir al plant, concurs d’ocells i torneig de bitlles catalanes, la festa grossa torna aquest dimarts, 23 de juny, amb la revetlla de Sant Joan, el petardàs infantil i l’arribada de la Flama del Canigó.

La diada de Sant Joan també comptarà amb un bon sortit de propostes, des de l’encesa del petardàs fins a la Marxa de Torxes, la ballada del contrapàs i els focs artificials.

Els actes centrals del programa tindran lloc el dijous 25 de juny, dia dels Elois, amb la cercavila d’animals. No hi faltarà la tradicional trobada i curses d’ases, mules i cavalls, i la ballada del contrapàs.
 

Programa d’actes

Recull de galeries de fotos de la festes de Sant Joan i Elois a Prats de Lluçanès