Tavèrnoles consensua un govern d'unitat

CiU, que havia guanyat per majoria absoluta a les eleccions, cedeix regidories a TAV i ERC

Redacció Osona.com
22 de juny del 2015
Actualitzat el 25 de juny a la 13:14h
L’Ajuntament de Tavèrnoles tindrà un govern d’unitat, tot i que CiU va obtenir la majoria absoluta en les passades eleccions del 24 de maig, amb quatre dels set regidors del consistori. Tavèrnoles Actiu (TAV) té dos regidors i ERC-AM, el darrer. L’alcalde és el convergent Carles Banús, que repeteix en el càrrec.

“Un cop coneguts els resultats de les eleccions, ja els vaig proposar fer un govern unitari”, ha explicat Banús a Osona.com. “Ja tenim el POUM arreglat, que era el gran tema que ens diferenciava, i ara toca treballar plegats”, ha afegit.

Així, Banús tindrà les regidories d’Urbanisme, Educació, Comunicació, Infraestructures i Serveis. Els altres regidors de CiU assumiran Hisenda, Benestar Social, Salut Pública i Cultura, Joventut, Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Esports, Medi Ambient i Protecció Civil. TAV es farà càrrec de Participació Ciutadana, Turisme i Boscos, i Lleure. I ERC-AM tindrà Pagesia i Camins Rurals.

La cap de llista de TAV, Pilar Muntal, ja no va prendre possessió del càrrec de regidora i la substitueix la número 5 de la candidatura, la seva filla, Judith Fàbregas. El portaveu de la formació és Josep Garriga, que anava de número 2 a la llista.

 

Els resultats de les eleccions a Osona, municipi per municipi

Distribució de regidors a Osona, partit a partit

Totes les notícies publicades de les eleccions municipals a Osona