Francesc Homs deixa de ser portaveu del Govern per dedicar-se al 27-S

Mas aposta per Neus Munté com a vicepresidenta | Meritxell Borràs serà consellera de Governació, Jordi Jané d'Interior i Jordi Ciuraneta d'Agricultura

Redacció
22 de juny del 2015
Actualitzat el 25 de juny a les 16:02h

Francesc Homs, en una imatge d'arxiu. Foto: Patrícia Mateos


Artur Mas ha apostat per promocionar Neus Munté Fernández com a vicepresidenta i portaveu del Govern, mantenint el càrrec de consellera de Benestar Social i Família. Per altra banda, Meritxell Borràs Solé es farà càrrec de la conselleria de Governació i Relacions Institucionals, mentre que Jordi Jané Guasch serà el conseller d'Interior i Jordi Ciuraneta Riu d'Agricultura. Uns canvis que l'executiu ha comunicat a través de Twitter després d'uns dies amb molt poques especulacions.

Jordi Jané és vicepresident quart del Congrés dels Diputats i portaveu de CiU a la comissió d'Interior, mentre que Meritxell Borràs és diputada al Parlament des de l'any 1995 i regidora de l'Hospitalet de Llobregat. 

Per altra banda, Francesc Homs continuarà a la conselleria de Presidència però deixarà el càrrec de portaveu del Govern, per dedicar-se a la campanya electoral del 27-S.
 

Més informació sobre la presa de posessió dels tres consellers i la vicepresidenta, des de Nació Digital