L'exjugadora Laura Camps, coordinadora esportiva del CB Manlleu

El club renova la junta directiva

Redacció Osona.com
21 de juny del 2015
Actualitzat a les 9:09h

Laura Camps, nova coordinadora esportiva del CB Manlleu. Foto: CB Manlleu

Les eleccions a la junta del Club Bàsquet Manlleu es van celebrar el passat 29 de maig. Només s’hi va presentar una candidatura, que prendrà possessió dels càrrecs el proper 30 de juny.

La nova junta estarà formada per: Àlex Varela, president; Guillem Mercadal, vicepresident; Xavier Vila, secretari; Orland Segalés, tresorer; i Marc Domínguez, Xevi Mensa, Ton Llobet, Miguel Angel Cardo, Manel Ramon i Núria Casacuberta com a vocals.

D’aquesta manera, s’obre una nova etapa de cinc temporades en el club, després de la fusió entre el Club Esportiu Osona i el Club Bàsquet Manlleu, la qual cosa va permetre concentrar tota l’activitat del bàsquet manlleuenc en una única entitat.

Una de les primeres decisions de la nova junta ha estat nomenar Laura Camps com a nova coordinadora esportiva. Laura Camps és un exjugadora manlleuenca amb una llarga experiència com a professional que va jugar en equips de Lliga Femenina 1 com  el Sedis Cadí, el Perfumería Avenidas, el Rivas Futura i l’Uni Girona.  

Laura Camps dóna nom al campus de bàsquet d’aquest estiu del Club Bàsquet Manlleu, que començarà el proper dilluns 29 de juny.

Palmarès Laura Camps:

- 48 internacionalitats absolutes amb la selecció espanyola.

- Campiona de Lliga Femenina 1 l’any 2003.

- Campiona de la Copa de la Reina el 2005 i el 2006.

- MVP Copa de la Reina 2006.

- Medalla de plata a l’Europeu 2007 amb la selecció espanyola.

- Medalla de bronze a l’Europeu 2003 i 2005 amb la selecció espanyola.

- Medalla de bronze als jocs del Mediterrani 2004 amb la selecció espanyola.
 
Arxivat a