Els independents Albert Serra, Ramon Llorà i Pere Medina entren al Consell Comarcal

El Grup d’Independents d’Osona torna a tenir tres consellers a l'ens

Redacció Osona.com
18 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:08h
Els nous consells comarcals es constituiran durant la primera quinzena de juliol, un cop els nous ajuntaments ja estiguin rutllant. De moment, encara no hi ha una data fixada.

El primer en moure fitxa a la comarca ha estat el Grup d’Independents d’Osona (GIO), que ha anunciat els tres consellers que els representaran a l’ens durant la legislatura: Pere Medina, regidor del Brull, que repetirà com a portaveu dels independents; Albert Serra, nou alcalde de Roda de Ter; i Ramon Llorà, que també ha estat escollit alcalde a Muntanyola.

Els independents han obtingut els mateixos consellers que en el passat mandat. Els tres consellers que han finalitzat la legislatura han estat Èric de Vila, de Seva, i Anna Magem, de Balenyà, que han acompanyat Medina.

En el darrer ple del mandat, Medina va manifestar que al començament de la legislatura van donar un vot de confiança a l’equip de govern (CiU, ERC i PSC), tot i que va recordar que, malgrat la seva representativitat a la comarca, havien estat a l’oposició. Finalment, va demanar pel futur un pacte que reflecteixi la realitat d’Osona, en clara al·lusió a la seva predisposició a entrar a l’equip de govern.


 
Arxivat a