Manlleu perfila el govern

Àlex Garrido, amb vuit regidors, s'ha vist obligat a fer virgueries per abastar la vintena d'àrees

per Roger Font , 18 de juny de 2015 a les 09:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'organigrama de l'Ajuntament de Manlleu per als propers quatre anys Foto: ERC Manlleu


El nou alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ja té perfilat el nou govern municipal. Amb només vuit regidors i gràcies al pacte amb MES, els membres de l'equip hauran de treballar de valent per abastar la vintena d'àrees. El cartipàs i els corresponents sous s'aprovaran en el ple del proper 29 de juny.  


La distribució, doncs, quedaria de la següent manera: Àlex Garrido manté les regidories de Cultura, Educació i Mitjans de Comunicació que ja havia dirigit en la passada legislatura i agafa Serveis Generals. Com a segon, Enric Vilaregut es converteix en el primer tinent d'alcalde i agafa les regidories de Serveis Territorials, que inclou Urbanisme, Indústria i Habitatge i la d'Esports.

Per la seva banda, l'única representant de MES, Dolors Collell, serà segona tinent d'alcalde i regidora de Promoció Social i Personal. Aquesta, de nova creació, té la voluntat d'incidir en el desenvolupament personal de les persones i abandonar, en paraules de Garrido, "l'assistencialisme". En quart lloc, Carme Trillas seguirà sent la responsable de Seguretat Ciutadana, Salut Pública i Consum i agafa les regidories de Gent Gran i Participació Ciutadana.


Marta Alsina, que ja havia estat a l'equip de govern durant el mandat de Joaquim Vivas durant la legislatura 1999-2003, serà la quarta tinent d'alcalde i responsable de Serveis Econòmics, Organització i Persones. Eudald Sellarès que, com Enric Vilaregut, també debuta com a membre de l'equip de govern, agafarà Promoció Econòmica i Joventut.

Maica Bassas i Maria Josep Palomar també repeteixen i seran les responsables de Medi Ambient i Pagesia per una banda, i Atenció Ciutadana i Participació Electrònica per l'altra. 

Podeu veure l'organigrama complet al web de transparència de l'Ajuntament.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació