Guillem Roma estrena el videoclip de «La tendència natural»

L'osonenc uneix el món de la música i el dibuix

J.P.
18 de juny del 2015
Actualitzat el 19 de juny a les 18:26h
990_1434539996guillemroma
990_1434539996guillemroma


L'osonenc Guillem Roma ha estrenat el videoclip de la cançó "La tendència natural", el quart que extreu del seu tercer àlbum, "Nòmades" i que uneix el món de la música amb el dibuix. En aquesta iniciativa, el mateix músic ha fet tàndem amb la il·lustradora Gemma Capdevila, que entre molts altres treballs ha dibuixat concerts i cançons de molts músics del panorama musical català.

El clip mostra el procés de creació d'un dibuix a través d'un exercici suggerent on l'univers màgic i oníric de la il·lustradora encaixa a la perfecció amb la lletra i el món poètic que desprèn la música lo-fi de Roma. 

La imatge i el vídeo s'ha convertit en una part essencial en el projecte musical de Guillem Roma que dirigeix els seus propis vídeos ampliant l'univers personal que hi ha darrera les cançons. Ara estrena aquest nou videoclip després d'haver estat premiat com a realitzador pel festival FICCAT (Festival internacional de cinema en català) a Millor videoclip amb "El teu llit" i enmig d'un moment ple concerts en la seva gira de presentació de "Nòmades".