Els Mossos entreguen 26.623 € a hospitals de la Regió Central per plantar cara al càncer

El Consorci Hospitalari de Vic recull els diners i agraeix la implicació del cos policial

Redacció NacióBeguedà
18 de juny del 2015
Actualitzat a les 8:36h

Els Mossos recapten 26.623 euros per la lluita contra el càncer Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Central han entregat a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, a la Fundació Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic i al Consorci Sanitari de l'Anoia els 26.623 euros que es van recaptar mitjançant la caminada solidària "Fem camí al teu costat" que es va portar a terme el 15 de maig. 

Aquests diners serviran per nodrir els diversos serveis d'oncologia de les quatre institucions, i tirar endavant projectes propis per minimitzar els efectes secundaris dels tractaments de càncer, recerca i millora del confort dels malalts. 

La quantitat assolida, doncs, se sumarà als més de 49.000 euros recaptats en les edicions anteriors, uns diners que s'han pogut aconseguir amb la venda de samarretes elaborades especialment per a l'ocasió, penja colls i la col·laboració desinteressada de diverses entitats i personalitats. 

Un representant de cada hospital ha recollit els diners recaptats, i ha agraït l’interès dels Mossos d’Esquadra en ajudar en la lluita contra el càncer.

En representació del Consorci Hospitalari de Vic ha recollit el donatiu la doctora Marta Parera.
Arxivat a