Ramon Miravitllas explica avui a Vic com perdre la por al micro

El periodista presenta el seu darrer llibre al Temple Romà

Erik Marin
17 de juny del 2015
Actualitzat el 18 de juny a les 12:45h
El periodista i professor de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Ramon Miravitllas, presenta aquest dijous, 18 de juny, el seu últim llibre "Els homes i les dones que tenien por del micro". L'obra ha estat editada per Eumo Editorial i mostra diverses estratègies i consells pràctics per perdre la por a parlar en públic, a partir de diferents exemples de professionals de la comunicació, la política i tertulians.

L'acte es farà al Temple Romà de Vic, començarà a dos quarts de 8 del vespre i comptarà amb la presència de l'exdiputat i periodista, Manuel Milián; i l'editora Montse Ayats. També hi havia d'assistir el coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, però ha declinat la invitació a última hora a causa de la crisi que ha esclatat a CiU.

Miravitllas, professor de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic i periodista fa més de 45 anys, ha estat cofundador de Mundo Diario, subdirector d’El Periódico i Interviu. També ha estat director de programes de diàleg a RTVE, COM Ràdio, la XAL i Canal Català. A més, ha publicat diferents novel·les, recerques i assaigs, sobretot de comunicació i política, que són les seves especialitats.
Arxivat a