Uns inversors estrangers compren el complex hoteler El Montanyà de Seva

L’empresa, amb pèrdues durant els darrers anys, estava en concurs de creditors | Els nous propietaris volen rellançar l’equipament com a centre de convencions

Redacció osona.com
11 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:15h
Vistà aèria del complex hoteler El Montanyà
Vistà aèria del complex hoteler El Montanyà | web El Montanyà
 
La gestora de fons suïssa Patrimonium i el fons germànic-holandès CHT han comprat l’històric complex hoteler El Montanyà, situat a Seva, segons informa avui el diari Expansión.com. Els nous propietaris volen portar a terme fortes inversions a l’equipament i tornar-lo a rellançar com a referent del turisme de convencions d’empreses i esportiu de Catalunya.

L'hotel compta amb 205 habitacions, 31 apartaments, pistes de tennis, dues piscines, dos camps de futbol, un pavelló esportiu i una hípica, al costat del Club de Golf Montanyà, amb un total de 60.000 metres quadrats utilitzables. Al llarg dels seus 40 anys d’història, el complex ha acollit concentracions d’equips esportius com el Barça de futbol, i convencions de tot tipus d’empreses i també de partits politics, com CiU.

 

Detall de les instal·lacions de l'Hotel El Montanyà. Foto: web de l'Hotel El Montanyà

L’Hotel Montanyà és propietat de Plexo Diseño Industrial, de la família Leiro, que van ser els seus impulsors. El complex està gestionat des del 2011 pel grup Serhs. Després de pèrdues continuades en els últims anys i diversos expedients de regulació d’ocupació, l’empresa va entrar en concurs de creditors el 2014.

Amb aquesta operació, segons Expansión.com, els nous propietaris recuperen la gestió directa de l’hotel i incorporen tots els actuals treballadors a la seva plantilla. Serhs, per la seva banda, continuarà gestionant l’equipament per mitjà d’un nou contracte. Al capdavant del projecte hi ha haurà Juan Palmada, amb més de 20 anys d’experiència a sectors hotelers d’Europa i els Estats Units.
 

Anar al web del grup Serhs

Anar al web de l’hotel Montanyà Resort & Spa


L'Hotel El Montanyà. Foto: web de l'Hotel El Montanyà