Maribel Matas ja no prendrà possessió del càrrec de regidora a Centelles

La cap de llista de CiU renuncia després dels mals resultats electorals | Dolors Calm, número 3 de la candidatura, prendrà el relleu

Pere Pratdesaba
09 de juny del 2015
Actualitzat a les 9:46h

Maribel Matas. Foto: CIU Centelles

Els mals resultats de CiU a Centelles a les eleccions municipals ja s’han cobrat la primera víctima: la cap de llista, Maribel Matas. La fins ara alcaldable ja no prendrà possessió del càrrec de regidora i la substituirà la número 3 de la candidatura, Dolors Calm, ja que el número 2, Jordi Valls, també ha renunciat.

Miquel Arisa (PSC) continuarà governant quatre anys més com a alcalde de Centelles, després de guanyar les eleccions per sisena vegada. En aquest cas, però, el resultat ha estat el més ajustat de tota la seva carrera, i Arisa disposarà de set regidors, dos menys que en la passada legislatura, tot i que encara en majoria. A l’oposició hi trobem una sorprenent Ara junts per Centelles-AM, que ha obtingut cinc regidors, i CiU, que perd un dels dos regidors de la passada legislatura i es queda amb un de sol.

 

Dolors Calm Foto: CiU Centelles

La renúncia d’Isabel Matas, tal com escriu en una carta dirigida a la militància, és deu a la següent raó: “...probablement és la meva persona, que com a cap de llista no acabo d'agradar. És per això que he decidit renunciar com a cap de llista de Convergència i Unió“.

Jordi Valls, per la seva banda, ha renunciat a l’acta de regidor per la dificultat de compaginar l’activitat professional amb el dia a dia a l’Ajuntament. “Al ser només un regidor recauen totes les tasques de representació del grup en una persona i, en benefici dels nostres veïns, penso que en aquest moment és millor fer un pas al costat i que sigui regidora algú amb més proximitat i flexibilitat laboral. Dos requisits que té la Dolors”.

Dolors Calm és administrativa d’una empresa del poble, “persona constant i molt treballadora amb una clara vocació de servei, tant a nivell professional com personal”, expliquen des del partit.
 

Els resultats de les eleccions a Osona, municipi per municipi

Distribució de regidors a Osona, partit a partit

Totes les notícies publicades de les eleccions municipals a Osona


Arxivat a