El concurs de bellesa canina de Vic reuneix més de 600 gossos de 50 races diferents

L'Exposició Nacional Canina, que es va celebrar al recinte firal, arriba a la seva 20a edició

La mostra canina
La mostra canina | Adrià Costa
Redacció Osona.com
08 de juny del 2015
Actualitzat el 11 de juny a les 10:50h

Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. Foto: Adrià Costa


La Clínica Veterinària d’Osona i la Unió Cinòfila de Catalunya van organitzar aquest diumenge, 7 de juny, l’Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic, que enguany arribava a la seva 20a edició. El certamen va tenir lloc durant tot el dia al recinte firal del Sucre.

Els participants van desfilar amb els seus gossos dins dels diferents rings per tal que els jutges valoressin la seva bellesa, no tan sols l’aspecte extern sinó també l’expressió, el caràcter, la forma de moure’s. Cada concursant va competir amb gossos de la seva raça i, poc a poc, en successives eliminatòries, es van anar triant els millors exemplars que van passar a les finals de la tarda.

Els visitants van poder veure més de 600 gossos d'una cinquantena de races diferents, des del yorckshire terrier, que pesa un quilo, fins als immensos rottveilers. Des de gossos amb pèl fins al terra com els llebrers afgans fins a gossos pelats com el petit gos xinès crestat. Fora del ring, repartits per tots els racons del firal, els gossos es preparaven amb llargues sessions de perruqueria i maquillatge que són tot un espectacle.

Aquest any hi va tornar a haver una exhibició de rescat caní i una altra d’agility, a càrrec del Club d’Agility Lluçanes. En aquesta pràctica esportiva, els gossos han de superar diferents obstacles amb el mínim d’errors i temps.

Com cada any, els visitants van poder trobar als estands comercials tots els complements per als gossos.
 

Recull de galeries de fotos de l'Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic
 

Exposició Nacional Canina Ciutat de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a