Osona celebra la victòria del Barça a la Champions

Els culers osonencs surten al carrer per gaudir de la cinquena Copa d’Europa | L’equip guanya la Juventus per 3-1 en un extraordinari partit de futbol a Berlín

Redacció Osona.com
07 de juny del 2015
Actualitzat el 08 de juny a les 10:03h

Ara sí! Barça, 3- Juventus,1! Després d'una celebració de Lliga i Copa força apagada, els culers osonencs s’han llençat al carrer aquesta nit per celebrar una fita històrica: la cinquena Champions del Barça, que alhora ha significat el segon triplet de l’equip, que mai cap altre equip no ha aconseguit. Petards, càntics i banderes han fet acte de presència a tots els racons de la comarca, en una celebració que s’ha allargat fins a altres hores de la matinada.

L’eufòria blaugrana estava més que justificada. Un enorme partit de futbol ha coronat el Barça com a pentacampió d'Europa, després que l'equip de Luis Enrique fes una demostració del joc que l'ha portat fins aquesta final de Berlín. Els gols d'Ivan Rakitic, Luis Suárez i Neymar han situat un clar 3-1 al marcador.

Els campions aixequen la seva copa. Foto: UCL

El partit ha estat de clar domini del Barça, que podia haver sentenciat en la primera part i en l’inici de la segona. El gol de l’empat dels italians, en el minut 54, ha posat la por al cos dels culers, en un tram de partit on la Juve ha estat superior. El gol de Suárez, quan pitjor ho estava passant el Barça, ha tornat a situar les coses al seu lloc.

El Barça, amb quatre Champions durant els últims deu anys, s’ha coronat així com el millor equip del món de la dècada i, segurament, de tots els temps.

Crònica del partit, per Adrià Soldevila, enviat especial de Nació Digital

Especial: Nació Digital amb el Barça a Berlin (cròniques, notícies, fotos, reaccions...)

Fotos de la celebració de la Champions a Canaletes (Adrià Costa)