Denunciats 56 conductors per drogues i alcohol a les zones d'oci de Vic i Torelló

Dispositiu conjunt de Mossos, Guàrdia Urbana de Vic i Policia Local de Torelló

Redacció Osona.com
03 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:07h
Agents dels Mossos d'Esquadra del sector de Trànsit de Vic, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Vic i la Policia Local de Torelló, van realitzar el passat 30 de maig un dispositiu de controls d’alcoholèmia i drogues a les zones d’oci de Vic i de Torelló.

Al municipi de Vic, el dispositiu va consistir en la realització de sis controls d’alcoholèmia i drogotest a la zona de les carpes. Durant la nit del dissabte, 328 conductors es van sotmetre a la prova d’alcoholèmia, dels quals 47 van donar una taxa superior a la permesa. D’aquests, 42 es van denunciar administrativament, dos van donar positiu per consum de drogues i tres van ser denunciats penalment per conduir amb una taxa superior a 0,60 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

Paral·lelament, també es va realitzar un dispositiu d’alcoholèmia al municipi de Torelló entre Mossos i la Policia Local arran de la celebració de diferents concerts a la població. Al llarg de la nit, es van sotmetre a la prova un total de 101 conductors, dels quals nou van resultar positius. A quatre se’ls va denunciar administrativament, quatre més per consum de drogues, i un va ser denunciat penalment per donar una taxa superior a 0,60 mg/l per aire expirat.
Arxivat a