Manel Arroyo, ponent de l'Àgora d'Opinió que es farà avui a Manlleu

El vigatà i vicepresident del Barça parlarà de la seva experiència en l’esport

Redacció Osona.com
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 7:32h
Manel Arroyo
Manel Arroyo | FCB
El managing director de Dorna Sports i Moto GP, i vicepresident del FC Barcelona, el vigatà Manel Arroyo, serà el ponent convidat a la nova edició d’Àgora d’Opinió que tindrà lloc a Manlleu, aquest dilluns, 8 de juny, al restaurant El Morter. En aquesta novena edició es parlarà de “L’experiència en esport i negoci d’entreteniment d’un empresari d’Osona”.

La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat. El president de Creacció, Josep Arimany, presentarà Àgora d’Opinió i el ponent. Els assistents tindran la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència.

La inscripció a la jornada, dinar inclòs, tenia un preu de 25 euros, i es podia fer a través del web de Creacció fins al 3 de juny.

Àgora d'opinió és un fòrum trimestral d'opinió i debat que agrupa els mons de l'emprenedoria i l'empresa, la universitat i l'administració. El format sempre és el mateix: un dinar, la conferència d'un ponent destacat de l'àmbit empresarial, social, cultural o científic, i un col·loqui obert per contrastar opinions
 

Cartell i programa

Article d’Opinió d’Adrià Soldevila: “Arroyo, mà dreta de Bartomeu


 
Arxivat a