Els bombers de Vic troben de mal gust la campanya del seu company Dòniga

L’alcaldable socialista ha utilitzat uns vídeos on surten unes imatges impactants del cos

Redacció Osona.com
22 de maig del 2015
Actualitzat a la 13:06h

No hi estic d'acord... amb fer totes les obres al final de la le

A la vostra disposició el segon vídeo de denuncia:No hi estic d'acord... amb fer totes les obres al final de la legislaturaCompartiu-lo i feu-ne difusió!

Posted by Benjamí Dòniga i Jordi Solé on Miércoles, 13 de mayo de 2015
 
No hi estic d'acord... amb tots els nyaps i la manca de planif...

A la vostra disposició el tercer vídeo de denuncia:No hi estic d'acord... amb tots els nyaps i la manca de planificació de les obresCompartiu-lo i feu-ne difusió!

Posted by Benjamí Dòniga i Jordi Solé on Miércoles, 13 de mayo de 2015
 
No hi estic d'acord... amb les càmeres de vídeo al centre històric de Vic

A la vostra disposició el primer vídeo de denuncia:No hi estic d'acord... amb les càmeres de vídeo al centre històric de VicCompartiu-lo i feu-ne difusió!

Posted by Benjamí Dòniga i Jordi Solé on Miércoles, 13 de mayo de 2015

L'alcaldable socialista per Vic, Benjamí Dòniga, bomber de professió, ha utilitzat en la seva propaganda electoral unes impactants imatges de vídeo de bombers rescatant víctimes d'accidents de trànsit i d'esfondraments, i també lluitant contra violents incendis forestals, tal com ja es va fer ressò Osona.com.

Sobre una tràgica música de fons, les escenes es van mostrant fins que apareix el cap de llista del PSC i afirma textualment: "Hola, sóc Benjamí Dòniga. A la meva professió salvem vides, i ara amb el vostre vot salvarem Vic". Aquesta és la primera vegada que Dòniga es presenta a les eleccions pel PSC a la capital d'Osona.

La iniciativa no ha agradat massa als companys de Dòniga del parc de bombers de Vic, que la qualifiquen com a “fora assenyada, absurda, de mal gust i amb tòpics molt gastats i de dubtós rigor professional”. En una nota, que podeu llegir a sota i signada per “la majoria dels bombers de Vic”, defensen que els bombers s’han de desvincular de qualsevol opció política.

-------------
NOTA DE PREMSA


En referència a la campanya electoral del senyor Benjamí Dòniga, candidat del PSC, els bombers de Vic voldríem fer unes apreciacions:

En cap cas els bombers de Vic tenen cap relació amb l’esmentat partit llevat del senyor Dòniga. La imatge corporativa del cos no te res a veure amb partits polítics de cap mena i el fet d’utilitzar-la ens sembla de molt mal gust, utilitzant, a més a més, tòpics molt gastats i de dubtós rigor professional sobre la nostra feina.

El senyor Benjamí Dòniga, en la seva campanya, diu que a la nostra professió salvem vides i que ell, amb l’ajuda dels votants, salvarà Vic.

De què o de qui ha de salvar Vic? Utilitzar aquest paral·lelisme ens sembla totalment fora assenyat, absurd i a més d'injust, ja que menysté tots els altres professionals que en formen part.

El candidat del PSC per l’alcaldia de Vic no ha tingut en compte l’opinió dels seus companys i no ha dubtat en cap moment a utilitzar la nostra imatge com a bombers i com a professionals de les emergències per a treure’n un rèdit polític i si cal, esgarrapar algun vot més, aprofitant el bon nom dels bombers.

Els bombers, com a col·lectiu, estem desvinculats dels partits polítics i ja es hora que parlem clar.

Algú ho havia de dir.

La majoria dels bombers del parc de Vic.
 
Arxivat a