Bartomeu presideix la trobada de les penyes del Barça d'Osona i el Ripollès

El president del club va visitar Vic per seguir treballant en el projecte "Socis fem Penya"

Redacció
21 de maig del 2015
Actualitzat a les 18:49h
Josep Maria Bartomeu, presidint l'acte
Josep Maria Bartomeu, presidint l'acte | FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu, presidint l'acte Foto: FC Barcelona


El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va presidir aquest dimarts una trobada a Vic entre representants del club i la Federació de Penyes barcelonistes d'Osona i el Ripollès. L'acte es va celebrar l’Ateneu La Central de la ciutat osonenca.

El motiu de la visita va ser seguir treballant en el projecte "Socis fem Penya", que pretén dotar les penyes d'uns actius que facin molt atractiu adherir-se a alguna, sobretot per part d'aquelles que encara no formen part de cap.

Durant el seu parlament, Bartomeu va agrair la feina que es fa des de les penyes i el suport que donen al projecte "Socis fem penya", en el que cal buscar també la complicitat dels respectius municipis.

El president del Barça també va ressaltar que "està travessant un moment dolç, i no només en el tema esportiu, on despres de la Lliga es manté la il·lusió d’aconseguir el triplet, sinó també en l’econòmic, social i patrimonial".

Més enllà, va destacar la imporància del moviment penyístic del FC Barcelona, del que ha afirmat que "és tot un referent a Europa i molts són els clubs que intenten inspirar-se en el seu model".

La Federació de Penyes d'Osona i Ripollès està formada per un total de 18 penyes que aglutinen un total de 4.371 penyistes, dels quals 781 són socis del Barça.

L’acte, organitzat per la Penya Barcelonista Plana de Vic, va comptar també amb la presència de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del Barça, Pau Vilanova, directiu responsable de penyes, i l’exjugador del club Joan Vilà.
Arxivat a