Nova York «encanta» els vianants de Manlleu

Tercera edició de la Nit de Comerç, amb múltiples propostes i més d’un centenar d’establiments

Redacció Osona.com
18 de maig del 2015
Actualitzat el 19 de maig a les 14:43h
Nit de comerç de Manlleu
Nit de comerç de Manlleu | A. Costa

Nit de comerç de Manlleu. Foto: Adrià Costa


Manlleu va celebrar el passat dissabte, 16 de maig, la tercera edició de la Nit Encantada, una proposta de dinamització comercial impulsada des de l'Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers (MAB). La iniciativa va aglutinar cultura, oci, gastronomia i comerç, amb un munt d’activitats paral·leles organitzades per a l'ocasió. Hi van participar més d'un centenar d'establiments.

El centre de la ciutat es va traslladarà durant quatre hores a Nova York. Els comerços que van obrir estaven ubicats als carrers del Pont i Sant Jordi van emular Broadway, Fedanci, el Times Square manlleuenc, Dalt Vila, la 5th Avenue i la plaça Fra Bernadí, com a Central Park.

Durant tota la nit, els vianants van poder gaudir de promocions i descomptes. A més, al llarg de la ruta, van poder trobar actuacions musicals, jocs de màgia, desfilades de moda i tastets gastronòmics, entre d’altres propostes lúdiques.
 
 

Manlleu ens agrada!Gràcies, gràcies i 1000 gràcies a tots els qui d'una manera o altra vareu participar d'aquesta Nit de Comerç 2015. Sense la vostra implicació, dies tan especials no serien possibles.

Posted by Manlleu m'agrada on Lunes, 18 de mayo de 2015
Arxivat a