Juan A. Bautista: «Qualsevol persona, de la raça que sigui, si es vol adaptar, serà ben rebuda»

L’alcadable de PxC a Manlleu respon les preguntes dels lectors d’Osona.com

Redacció Osona.com
13 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:59h

Joan Antoni Bautista. Foto: PxC

- Quants regidors creu que obtindran?

- Si he de ser franc, aquesta pregunta es pot contestar sola. Si la gent està d'acord amb totes les problemàtiques en les quals està immers el poble de Manlleu i li està bé el que hi ha, un o dos regidors. Ara bé, si la gent reconeix que ha d'haver un canvi de rumb en la política municipal, si reconeix que legislatura rere legislatura, només s'ha apostat pel caos i el desordre, que el creixement demogràfic d'immigració descontrolada augmenta dia a dia en detriment de la seguretat i en detriment de les ajudes socials per a la gent de casa, si s'ha d'invertir per millorar el contingut del poble de manlleu en comptes de grans obres en temps de crisi... llavors traurem de 4 a 5 regidors.

-No creu que és un problema que no visqui a Manlleu?

- No, no crec que sigui un problema, ja que el que en veritat vol la gent és que se sigui un just gestor pel que fa a l'administració del pressupost i que es tingui sentit comú en les decisions que s'hauran de prendre, pel bé comú. Però la veritat és que jo tinc família a Manlleu, i estic moltes hores a la setmana al poble. I és per aquesta raó que veig que hi ha d'haver un canvi de rumb en la política municipal.

- Posa tots els nouvinguts dins del mateix sac o ajudaria aquells que volen adaptar-se al nostre país?

- Queda clar que nosaltres practiquem els principis morals de llibertat, fraternitat i solidaritat; no els proclamem com altres partits. Dic això per la pregunta, nosaltres mai ens hem queixat d'una immigració controlada, mai hem posat per davant unes idees a les persones. Això sempre ho han fet els partits polítics i els mitjans d'informació (manipulats per aquests partits polítics), perquè no se sàpiga realment la veritat sobre els nostres valors identitaris. Qualsevol ésser humà, sigui de la raça que sigui, que desitgi una vida millor, i s'adapti a la nostra cultura, serà ben rebut.
Ara bé, qualsevol persona que s'aprofiti del nostre sistema de benestar, que delinqueixi, que vulgui modelar la nostra identitat i que no sigui respectuosa amb el país i els habitants que li ofereixen l'oportunitat de tenir ell i la seva família una vida millor, a aquestes persones, només els desitgem que es quedin al seu país. Quan estiguin preparats per oferir i no només rebre, tindran la seva oportunitat.

 

Resultats de les eleccions municipals a Osona i a Catalunya, municipi per municipi, 2007 i 2011

Resultats de les eleccions municipals a Manlleu, 2007 i 2011

Arxivat a