Josep Anglada es nega a respondre les preguntes dels lectors d'Osona.com

L’alcaldable de Plataforma Vigatana no vol participar en un mitjà de comunicació que “no és plural ni democràtic”

Redacció Osona.com
22 de maig del 2015
Actualitzat el 25 de maig a les 2:48h

Josep Anglada. Foto:Adrià Costa.


Josep Anglada, candidat a l’alcaldia de Vic amb Plataforma Vigatana, s’ha negat a respondre les preguntes que li han fet els lectors d’Osona.com, a través de la secció “Entrevistes dels lectors als candidats de Vic, Manlleu i Torelló”. Anglada diu que no vol participar en un mitjà de comunicació que “no és plural ni democràtic”, ja que considera que no se li ha fet un seguiment correcte de la seva campanya electoral, tant pel que fa a les notícies com a les entrevistes en profunditat, que sí que s’han realitzat a altres candidats de Vic.

Osona.com mai no ha entrevistat directament Josep Anglada per considerar que difon un missatge que discrimina persones en funció del seu origen, arribant en ocasions a l'insult generalitzat contra col·lectius humans. D’aquesta manera, a més, el diari ha estat seguint (abans que es dictessin) les recomanacions fetes fa uns dies pel Col·legi de Periodistes, de no esdevenir altaveu d'aquest tipus de discursos.

Osona.com sí que informa, en canvi, de les accions i intervencions públiques dels grups xenòfobs en tant que formen part d'un relat històric del qual el periodisme n'ha de ser testimoni.
 

Candidatures de Vic a les eleccions municipals de 2015

Seguiment electoral a Vic des del twitter de @Vic_Eleccions

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Vic, el 2007 i el 2011

Arxivat a