Artur Mas, avui a l'acte central de campanya d'Anna Erra

El president també visitarà les noves instal·lacions de Riera Ordeix

Redacció Osona.com
13 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:52h
El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà aquest dimecres, 13 de maig, a l’acte central de campanya de la candidata de CiU-RCat a Vic, Anna Erra. El míting tindrà lloc a un quart de set de la tarda (una hora molt poc habitual, però que es va fixar amb anterioritat per evitar coincidir amb un partit del Barça de la Champions). Es farà al pavelló del CP Vic.

A més de Mas i d'Erra, l'acte comptarà amb parlaments de Josep Arimany, candidat número 2 de Vic d'Unió Democràtica (UDC), i Josep Ramon Soldevila, candidat número 9 de Vic de RCat.

Abans, Artur Mas farà una visita a les noves instal·lacions de l'empresa Casa Riera Ordeix, dedicada a l'elaboració artesanal d'embotit des de l'any 1852. Acompanyat del president de l'empresa, Joaquim Comella; de l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal; del delegat de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; i del president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca, entre d'altres autoritats, el cap de l'Executiu farà un recorregut per les instal·lacions recent reformades per tal de conèixer de primera mà el mètode de treball que duen a terme.
 

Candidatures de Vic a les eleccions municipals de 2015

Seguiment electoral a Vic des del twitter de @Vic_Eleccions

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Vic, el 2007 i el 2011

Arxivat a