Titi Roca anuncia la seva retirada de l'hoquei patins per dedicar-se a la política

Vídeo de l’emotiu comiat del capità del Club Patí Vic

Redacció Osona.com
08 de maig del 2015
Actualitzat a les 18:23h
Titi Roca
Titi Roca

Titi Roca, l’etern capità del Club Patí Vic, de 33 anys, deixarà l’hoquei patins a final de temporada. Així ho va anunciar dijous en un emotiva roda de premsa, rodejat de la seva gent.

Titi Roca fa 25 anys que juga a l’hoquei patins, sempre al Club Patí Vic i 16 temporades al primer equip. Ara ho deixa per dedicar-se a la política municipal: es presenta com a número 4 de la candidatura de CiU-Rcat a Vic, on gairebé té assegurada la seva entrada al consistori. El club estudia fer-li un homenatge.

--------------
CARTA DE COMIAT DE TITI ROCA
(llegida a la roda de premsa)


Estic aquí per dir que aquest serà l’últim any que jugaré a hoquei patins, un esport que m’ho ha donat tot. I quan dic tot, vull dir tot. M’ha fet créixer com esportista però sobretot com a persona, he fet companys però sobretot molts amics que crec molts d’ells ho seran per sempre.

Aquest any fa 25 anys que jugo a hoquei i en aquest club, el meu club, EL CLUB PATÍ VIC. He pogut gaudir de 25 anys del meu esport, la meva passió. D’aquests 25 anys, 16 temporades al primer equip. Per això crec i així ho sento que sóc un privilegiat. Només em queda donar les gràcies a tots i cada un dels que heu fet possible que avui estigui aquí.

Al club per confiar en mi durant tot aquest temps. M’omple d’orgull haver pogut defensar els colors del club i de la meva ciutat durant tota la meva carrera esportiva.

 

Titi Roca no ha amagat mai el seu suport a la independència de Catalunya. Foto: Adrià Costa

Als meus companys, entrenadors, delegats, fisios, “utillers”, doctors, preparadors físics… Molts d’ells amics que he fet en aquest llarg camí. No els anomenaré tots perquè no acabaria mai més i seria impossible. Amb tots vosaltres he compartit hores i hores d’entrenament, viatges, riatlles, plors… en definitiva “EQUIP” és tot això, un grup de persones que com diu el “Nando”, han de remar juntes en la mateixa direcció. Gràcies per tot el que m’heu ensenyat!

A l’afició pel respecte i l’estimació que m’ha demostrat sempre, us portaré sempre dins del meu cor, sense vosaltres moltes coses deixen de tenir sentit. I volia fer una menció especial a vosaltres, els vigatans 1705, que des de fa 10 anys heu transformat l’ambient de l’Olímpic, no els abandoneu mai, perquè us necessiten!

Als mitjans de comunicació pel tracte que he rebut sempre.

Als meus pares i a la meva germana, perquè ells també porten 25 anys fent aquest camí al meu costat, acompanyant-me des de molt petit perquè jo pogués practicar i gaudir d’aquest esport que tant estimo.

Per últim, gràcies a la Marta, sense ella aquest camí no hauria estat possible, gràcies NIN, per compartir la meva passió durant 16 anys aguantant bons però també mals moments. I per suposat no em vull deixar els petitons, en Marc i la Jana, amb els que he tingut l’oportunitat de gaudir els meus últims anys de l’hoquei i sobretot he pogut celebrar amb ells el meu últim títol.

I també voldria fer un breu record per a la base del club, a tots els nens i nenes que gaudeixin cada dia, però que sobretot treballin i s’esforcin i que no perdin mai la il·lusió de practicar aquest esport!

Per acabar, només dir, que el club em tindrà pel que em necessiti sempre. S’acaba una etapa com a jugador, però qui sap si algun dia n’hi haurà alguna altra…

A tots i a cadascun de vosaltres MOLTES GRÀCIES PER TOT, i com diu una cançó que m’encanta i així la sento,

PERQUÈ TU ETS LA MEVA VIDA, TU EM DONES ALEGRIA, SEMPRE A DINS DEL MEU COR US DURÉ!!!!

Titi Roca, un de vosaltres!!!!!

Capità del CP Vic
Arxivat a