Les entitats i la música s'uneixen de nou a Vic

La mostra tindrà lloc el 9 de maig

Redacció
07 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:56h

Imatge de la Mostra d'Entitats i Músiques de Vic en l'edició de 2013. Foto: Josep Maria Costa


La nova edició de la Mostra d’Entitats i Músiques arriba el 9 de maig a Vic. Prop de vuitanta associacions, fundacions i altres col·lectius vigatans, es trobaran al passeig Pep Ventura, de 10 del matí a 8 del vespre, per mostrar els projectes que desenvolupen al sí de la seva entitat i la tasca voluntària que duen a terme durant l’any.

D'altra banda, les entitats ofereixen al públic tot un seguit de tallers i activitats, durant tot el dia: emissions radiofòniques en directe; bitlles catalanes; degustacions gastronòmiques; mostres de dibuix i pintura; tallers i demostracions de trapezi i circ aeri i tallers de henna, entre altres.

Com ja es podrà fer ús del servei de bar, que aquest any gestionarà la Unió de Joves Senegalesos juntament amb el CEES (Centre d’Estudis El Seminari) qui destinarà els beneficis d’aquest espai al projecte “Cooperem amb Senegal”. La campanya ha estat desenvolupada per alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social d'aquesta escola i consisteix en sensibilitzar a la població sobre els projectes de cooperació que la ciutat duu a terme al Senegal, així com recollir el màxim de material escolar i esportiu possible per fer-lo arribar a la comunitat de Diatock.

Com a novetat, aquest any, a més dels estands de les entitats sense ànim de lucre de Vic, la Mostra d’Entitats també comptarà, d’una banda, amb la presència de l’espai VISCaVIC, en el marc del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), que surt al carrer, una vegada més, per conèixer de prop l’opinió dels vigatans i vigatanes en matèria de convivència i cohesió social.

Finalment, per aquesta dotzena edició en destaca, un any més, la programació de les Músiques de Vic. El passeig Pep Ventura tornarà a comptar amb dos espais escènics que aniran oferint actuacions ben diverses, la majoria d’elles a proposta de les associacions de Vic.
 

Programació

Galeria de fotos de les edicions anteriors de la Mostra d'Entitats i Músiques de Vic

Arxivat a