L'ANC d'Osona renova la coordinadora comarcal

L’ens incorpora nou membres nous

Redacció Osona.com
05 de maig del 2015
Actualitzat el 07 de maig a les 8:28h
Foto de família de la nova coordinadora comarcal
Foto de família de la nova coordinadora comarcal | ANC Osona

L’ANC Osona va renovar part de la seva coordinadora comarcal, en una assemblea general celebrada el passat dijous, 30 d'abril. L’acte va consistir en un balanç de la feina feta el darrer any i l’exposició dels projectes de futur per aquest 2015.

L’actual coordinadora, Eulàlia Espona, va repassar la feina feta detallant els actes i campanyes que s’han portat a terme i va repassar també les àrees amb les qual s’organitza l’ens comarcal.

A través d’una votació es van ratificar els membres que ja formaven part de l’anterior coordinadora i que van mostrar la voluntat de continuar formant-ne part així com també els nous membres que van presentar la seva candidatura seguint el reglament electoral establert.

Així, segueixen formant part de la coordinadora: Jèssica Carol, Marc Casals, Josep Maria Coll,  Eulàlia Espona, Arnau Galobardes, Carme Godayol, Jordi Grau, Noemí Morral,  Albert Marcé, Valentí Comas i Carme Baqué. Les noves incorporacions són: Carles Valls, Clara Vilaplana, Fèlix Jurado, Ferran Garriga, Jordi Ponsa, Laia Jurado, Marc Güell i Núria Riera.