Els secrets i les intrigues del Castell de Montesquiu, en una visita teatralitzada

Les representacions, que van tenir una gran acollida en edicions anteriors, tornen durant tot el mes de maig | L'activitat finalitza amb un berenar de productes de la terra

Redacció Osona.com
06 de maig del 2015
Actualitzat el 10 de maig a les 7:58h
Una escena de la visita
Una escena de la visita | Joan Parera

Una escena de la visita teatralitzada Foto: Joan Parera


El Castell de Montesquiu, després de la gran acollida que va tenir els dos anys anteriors, torna a oferir aquest mes de maig unes visites teatralitzades d'allò més originals. Amb aquesta activitat, organitzada pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, els visitants poden conèixer d’una manera divertida els secrets i les intrigues de la vida a palau, acompanyats del darrer propietari, Emili Juncadella, i els seus servents. L’activitat finalitza amb un berenar fet de productes de la terra.

La companyia Teatre eSseLa, sota la direcció de Pep Tines i Cacu Prat, és l’encarregada de la posada en escena. Formen el quadre escènic Josep Font, Mireia Illamola i Eduard Autonell.

Aquesta activitat es porta a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les entrades anticipades es poden comprar al web del Consorci. Valen vuit euros.

Les representacions es faran fins al 24 de maig, cada dia a les 18 h (cal inscripció prèvia). Aforament limitat a 35 persones.

Galeries de fotos
- Visita teatralitzada, 2015 (Joan Parera)
- Visita teatralitzada, 2014 (Adrià Costa)
- Visita teatralitzada, 2013 (Adrià Costa)