La igualtat marca el campionat català de kàrting disputat a Vic

El Circuit d'Osona acull la segona prova de la competició

Redacció Osona.com
04 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:58h
Campionat de Catalunya de Kàrting al Circuit d'Osona.
Campionat de Catalunya de Kàrting al Circuit d'Osona. | Josep M. Oliver

Campionat de Catalunya de Kàrting al Circuit d'Osona. Foto: Josep M. Oliver


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 3 de maig, la segona prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Jornada assolellada i molt de públic.

A la cursa, hi han participat 68 pilots. En total, s’han disputat vuit carreres, dues per cada categoria, agrupades de la següent manera: aleví-benjamím, cadet, júnior-sénior i Open RACC.

La categoria d’aleví ha estat molt disputada, a les dues mànegues. Javier Lara ha guanyat la primera, per només unes dècimes de segon sobre Hugo Belda. El tercer lloc ha estat per a Santi Vallvé, que ha encapçalat un grup de quatre pilots. En la segona cursa, la igualtat encara ha estat més gran i han creuat la meta quatre corredors en un sol segon, per aquest ordre: Hugo Belda (que referma la seva posició al capdavant del campionat), Santi Vallvé, Èric Alanis i Daniel Briz. En aquesta categoria hi han participat dos corredors de l’Escuderia Osona: Berta Rafols, amb un 10è i un 17è lloc; i Joel Suadas, amb un 19è i un 16è.

Pel que fa als benjamins, només dos participants, que s’han alternat la primera i la segona posició en les dues curses: Marc Güell, de l’Escuderia Osona, i Daniel Gutiérrez.

També ha estat molt emocionant la cursa de cadet, on fins i tot i ha hagut petites incidències que han obligat a canviar algunes de les primeres posicions. La primera cursa se l’han disputada a l’esprint Genís Cívico, el vencedor, i Joan Sabater, que ha creuat la meta a 8 dècimes de segon. Ha completat el podi Daniel Tkachenko, just al darrere. El podi de la segona cursa ha estat similar i els tres primers han arribat en un mocador, separats per menys d’un segon, per aquest ordre: Daniel Tkachenko, Antoni Garay i Genís Cívico.

En la categoria júnior, el podi s’ha repetit, en el mateix ordre: Carlos Leon, el guanyador en les dues ocasions; Lluc Ibáñez i Marc Fugardo.

En júnior, amb només quatre participants, la dominadora absoluta ha estat Laia Fontecha, que s’ha imposat amb autoritat a les dues curses. El segon lloc també ha estat monopolitzat per German Cabrera, en les dues mànegues. El tercer esglaó del podi se l’han repartit Daniel Martínez, en la primera cursa, i Belen Garcia, en la segona.
Finalment, en l’Open RACC, gran igualtat en la primera cursa, que ha guanyat Daniel González, amb molt poc marge sobre Martí Barbeito i Alberto Hurtado. Més clara ha estat la segona mànega, on el vencedor ha estat Martí Barbeito, per davant d’Albert Hurtado i Marc Benítez. Amb aquest resultat, Barbeito se situa en primera posició del campionat, amb un bon grapat de punts vers els seus perseguidors.
 

Més informació i classificacions, al web de l'Escuderia Osona

Arxivat a