Tona es torna a «firar»

Redacció Osona.com
29 d'abril del 2015
Actualitzat el 02 de maig a les 7:32h
Tona es fira
Tona es fira
Tona ha celebrat aquests dies, del 22 al 26 d’abril, la vuitena edició de la Setmana Cultural, amb un programa extens i ple d’activitats per a tots els gustos. Les propostes prioritzaven els emplaçaments a l’exterior donada l’arribada de la primavera.

La Setmana Cultural ha inclòs els actes clàssics, com poden ser la presentació del Llibre de Tona, que es va fer dimecres; el lliurament del Premi Noi de Tona, que enguany s’ha atorgat a Grup de Voluntaris del Casal dels Avis de Tona, o les tradicionals parades de roses i llibres de Sant Jordi, el dijous. El gruix de la programació s'ha tornat a concentrar, però, el diumenge, amb el tradicional “ Tona es fira ”.

“Tona es fira” va aglutinar cinc fires en una: dues a la Canal, durant tot el dia, la Fira del Fil a l’Agulla i Remenanen@, un mercat de roba de segona mà; i tres el matí al carrer Antoni Figueras, la Mostra Gastronòmica i la III Trobada de Formatgers Artesans d’Osona, la II Mostra de productes .CAT i la I Festa de la Cervesa Artesana.
 

Programa d’actes de la Setmana Cultural (PDF)


Galeries de fotos:
- Tona és Fira, 2014 (Josep Maria Costa)
-Desfilada de Moda, 2013 (Roger Baulenas)
-Tona és Fira, 2013 (Joan Parera)
- Desfilada de moda, 2012(J.M. Costa)
- Activitats diverses, 2012 (J.M. Costa)
- Trobada de motos antigues, 2012(J..M. Costa)
- Fira del Fil a l'Agulla, 2008 (Adrià Costa)
- Fira del Fil a l'Agulla, 2007 (Osona.com)
Arxivat a