Torelló canvia l'enllumenat de quatre punts del nucli antic

L’actuació suposarà un estalvi de 25.000 quilowatts anuals

Redacció Osona.com
28 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:43h
En el marc del Pla de Barris, l’Ajuntament de Torelló ha donat continuïtat al projecte de canviar les instal·lacions d’enllumenat públic per tal de reduir el consum elèctric. L’any 2013 ja es van fer diverses actuacions dins aquest projecte d’estalvi energètic, i ara es continuarà amb canvis en l’enllumenat públic a quatre punts del nucli antic: el carrer Sant Antoni, la ronda de les Pollancredes, la plaça Mossèn Jacint Verdaguer i la plaça Mossèn Fortià Solà.

L’actuació consistirà en la substitució de 61 llumeneres convencionals per llumeneres de tecnologia led. Es canviaran 13 llumeneres del carrer Sant Antoni, 35 de la ronda de les Pollancredes, set de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer i quatre de la plaça Mossèn Fortià Solà, amb una potència total de 9.075 watts. Amb la tecnologia led, les mateixes llumeneres tindran una potència de 3.188 watts. Es calcula que l’estalvi anual serà de pràcticament 25.000 quilowatts, un 64% menys en relació a la despesa energètica actual.

Les obres s’estan portant a terme aquests dies. Els treballs van a càrrec de l’empresa SECE que es va adjudicar la licitació per un import de 52.729,15 euros.
 
Arxivat a