El barri de Montserrat de Torelló votarà per decidir l'ús del camp de futbol

El ple acorda que la consulta es faci abans de l’estiu

Redacció Osona.com
28 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:37h
El ple de l’Ajuntament de Torelló va celebrar aquest dilluns la sessió corresponent al mes d’abril, una de les darreres de l’actual legislatura. Entre els temes que es van debatre va destacar la proposta per celebrar abans del 31 de juliol la consulta ciutadana sobre l’ús futur del camp de futbol del barri de Montserrat .

Tots els grups es van mostrar d’acord amb la data límit. En l’exposició de motius, el regidor de Ciutadania Activa, Xevi Lozano, va dir que la consulta era “un deure envers els veïns del barri de Montserrat”. Al mateix temps, es va fixar la data del dimarts 2 de juny per celebrar l’assemblea de veïns del barri de Montserrat, que ha de determinar el dia exacte, els criteris i la forma de celebrar la consulta ciutadana. En principi, la consulta va adreçada als veïns del barri, tot i que aquest punt també es decidirà a l’assemblea i no es descarta que s’ampliï a la resta de ciutadans del municipi.

Per altre cantó, el ple també va aprovar l’adhesió a la declaració de Barcelona per les ciutats i pobles habitables, fèrtils i resilients. Aquest compromís municipal deriva de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, entitat que compleix 18 anys d’ençà de la seva creació.

En el decurs del ple també es van aprovar qüestions de tràmit com ara el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions locals del dia 24 de maig, l’aprovació de la massa salarial 2015 de l’Ajuntament de Torelló i del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l’inici de l’expedient d’expropiació de la finca del carrer Canigó cantonada amb el carrer de la Gleva i la rectificació dels plecs de clàusules administratives de la licitació de la gestió del servei públic de les llars d’infants La Cabanya i Blancaneus.
Arxivat a