Emili Benito opta a un segon mandat a Sant Bartomeu

La candidatura d’SBiALB-AM es presenta amb algunes cares noves

per Redacció Osona.com , 27 d'abril de 2015 a les 10:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La candidatura d'SBiALB-AM, liderada per Emili Benito. Foto: SBiALB-AM


La candidatura  Sant Bartomeu del Grau i Alboquers-Acord Municipal (SBiALB-AM), vinculada a ERC, es presenta en aquestes municipals 2015 amb una llista renovada en alguns dels primers llocs i encapçalada per l’alcalde actual, Emili Benito, que optarà a una segon mandat. La llista la integren persones que han estat al capdavant de l’Ajuntament aquesta darrera legislatura, com Josep Salvans i Xavier Torras (que aniran de 2 i de 4) i d’altres cares noves vinculades al teixit associatiu local.


Aquest equip posa de relleu en el seu programa que s’ha de governar el municipi amb “honestedat, transparència, prudència, sentit comú, iniciativa i projecció de futur, tal com s’ha fet aquesta legislatura, de manera exemplar, sense oblidar el tracte de proximitat amb els ciutadans”. El projecte de SBiALB-AM dissenyat per als propers quatre anys se sintetitza en les línies següents, segons la formació: “Vetllar per la cohesió i el benestar socials; fer costat al teixit associatiu del poble; continuar destinant recursos perquè l’educació i l’ensenyament siguin de qualitat; incentivar i promoure l’empresa, el comerç, la pagesia i el turisme; preservar l’entorn natural; i prosseguir amb les actuacions a nivell urbanístic com la remodelació del nucli urbà, l’arranjament dels accessos, la millora dels serveis, i  les obres i accions en les instal·lacions esportives”.


Integrants de la llista


1.       Emili Benito Sayol
2.       Josep Salvans Crespi
3.       Xavier Puig Fernàndez
4.       Xavier Torras Prat
5.       Carme Fernàndez Fernàndez
6.       Aleix Trulls Guardiola
7.       Raimon Arumí Albó

SUPLENTS

1.    Ramon Roma Rius
2.    Laura Villegas Soler
3.    Àngel Torner Serra
4.    M. Dolors Trulls Casanova
5.    Gemma Salvans Cornellas
6.    M. Mercè Font Corominas
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Sant Bartomeu del Grau, el 2007 i el 2011

 

Participació