Funeral d'estat a la Sagrada Família per les víctimes de Germanwings

En la tragèdia aèria van morir 150 persones, entre les quals dues treballadores d'una empresa de Vic i un home que tenia segona residència a Tona

Redacció Osona.com
27 d'abril del 2015
Actualitzat a les 8:18h
La Sagrada Família de Barcelona acollirà aquest dilluns a la tarda un funeral d'estat en record de les víctimes de la tragèdia aèria de Germanwings, on hi hi van morir 150 persones entre les quals dues treballadores d'una empresa vigatana i un barceloní que tenia segona residència a Tona. Cal recordar que la investigació va assenyalar el copilot com a responsable d'estavellar l'avió voluntàriament.

La cerimònia d'aquesta tarda estarà presidida pels reis Felip i Letizia així com els presidents Artur Mas i Mariano Rajoy. Consistirà en una eucaristia catòlica oficiada pel cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i hi participaran representants de les comunitats protestant, jueva i musulmana. Al final de l'acte, Sistach i membres de les comunitats religioses participants donaran el seu condol als familiars de les víctimes.

La cerimònia, que començarà a les sis de la tarda i que inclourà sis llengües, ha estat organitzada conjuntament pels governs català i espanyol així com l'arquebisbat de Barcelona.
Arxivat a