Un enderroc accidentat tanca la segona temporada de«Solisombra»

Tretzè capítol de la websèrie, amb Albert Ribalta, Ariadna Conill, Toni Arjona i Santi Maydeu com a actors convidats

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2015
Actualitzat el 28 d'abril a les 7:53h
Solisombra
Solisombra

Un agent judicial -curiosament acompanyat- fa presència a El Naranjito informant en Hansi que un jutge ha ordenat enderrocar el bar. El dia de l'enderroc, en Hansi i en Popescu s'encadenen a la porta d'entrada, però les excavadores ja arriven...

És el fil conductor del tretzè i darrer capítol de la segona temporada de "Solisombra", una websèrie catalana d’humor quotidià produïda a Osona, dirigida per David Conill i protagonitzada pels actors Pep Miràs i Albert Salarich. “Solisombra” explica en clau d’humor situacions quotidianes que transcorren en un bar, on els clients expliquen històries i situacions personals. En aquesta entrega, titulada “Enderroc", els actors convidats són Albert Ribalta, Ariadna Conill, Toni Arjona i Santi Maydeu.

Pep Miràs interpreta un barman que estableix diàleg amb els diferents personatges que entren al local. Acompanya Miràs a cada capítol el personatge de Popescu, interpretat per l’actor vigatà Albert Salarich. Tots dos s’enfronten a situacions plenes d’humor que qualsevol persona podria trobar-se en un bar.

A cada capítol canvien la resta d’actors que interactuen amb els dos protagonistes. D’aquesta manera, la sèrie aconsegueix mantenir la intriga i la frescor que els mateixos guions ja marquen. En aquesta segona temporada de “Solisombra” hi intervenen actors com Domènec de Guzman, Mireia Llunell, Mònica Corral, Maria Molins i Santi Ricard, entre altres. A la primera edició de la sèrie ja hi van participar artistes destacats com Abel Folk, Marina Comas, Pepo Blasco, Pere Ventura o Quim Vila.
 

Recull de capítols emesos l'any anterior

Més informació de la segona temporada de la websèrie

Aneu al web la websèrie