Griselda Castells rellevarà Jordi Fàbrega a l'alcaldia de Sant Pere de Torelló

La número 2 assumirà el càrrec a mig mandat | A les municipals de la població només s’ha presentat la candidatura de l’actual alcalde

Griselda Castells i Jordi Fàbrega
Griselda Castells i Jordi Fàbrega | Facebook de Griselda Castells
Redacció Osona.com
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:28h

Jordi Fàbrega tornarà a ser l’alcalde de Sant Pere de Torelló en la propera legislatura. La seva candidatura, Entesa per Sant Pere-AM (vinculada a ERC), és l’única que s’ha presentat a les eleccions del proper mes de maig, després que CiU hagi descartat formar una llista. Fàbrega ha estat l’alcalde en les dues darreres legislatures, on ha governat amb una àmplia majoria, 10 dels 11 regidors en els dos mandats.

La propera legislatura tindrà, però, un fet diferencial. Fàbrega prepara el seu relleu i ha anunciat que la número 2 de la llista, Griselda Castells, bibliotecària i tècnica de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló, serà l’alcaldessa a mig mandat. Fàbrega renunciarà en un o dos anys, tot i que continuarà com a regidor per donar suport a Castells.

“La Griselda és una persona molt vàlida però no té experiència en la política municipal, necessitarà un temps de rodatge. Per això, farem el relleu a mig mandat i jo continuaré al seu costat”, ha explicat Fàbrega a Osona.com. “I aquesta estratègia l’expliquem abans de jugar la partida, perquè tothom ho sàpiga abans de votar”, ha reblat.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Sant Pere de Torelló, el 2007 i el 2011