L'Esquirol engega el cicle cultural al Mercat i Tastets de la Terra

Un espectacle de dansa complementa la fira, amb una vintena de parades de productes alimentaris i artesanals

L'espectacle de dansa Menar ha encetat el cicle Collsecabra Creix, coincidint amb el Mercat i Tastets de la Terra a l'Esquirol.
L'espectacle de dansa Menar ha encetat el cicle Collsecabra Creix, coincidint amb el Mercat i Tastets de la Terra a l'Esquirol. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:01h

L'espectacle de dansa 'Menar' ha encetat el cicle Collsecabra Creix, coincidint amb el Mercat i Tastets de la Terra a l'Esquirol. Foto: Adrià Costa


L'Esquirol va acollir aquest diumenge, 19 d’abril, al carrer Sant Bartomeu, el Mercat i Tastets de la Terra, amb una vintena de parades. Des de les 10 del matí, hi va haver exposició i venda de productes alimentaris i artesanals. Bona afluència de públic.

El mercat es va complementar amb tot un seguit d’activitats, com la segona edició de la cursa de la pujada al campanar, tastets gastronòmics, petanca i gegants. També es va iniciar el cicle cultural Collsacabra Creix, amb un espectacle de dansa. El concert i el tast de gintònics que s'havia de fer a l'exterior a la tarda es van suspendre a causa de la pluja.
 

Programa d’actes

 

Mercat i Tastets de la Terra a l'Esquirol. Foto: Adrià Costa

 

Un dels participants a la segona edició de la Pujada al Campanar de l'Esquirol. Foto: Adrià Costa