Duel interpretatiu de luxe al Cirvianum de Torelló

Jordi Bosch i Jordi Boixaderas presenten l’obra “El crèdit”

Redacció Osona.com
16 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:10h
Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, en una imatge promocional d'“El crèdit”.
Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, en una imatge promocional d'“El crèdit”.

Dos dels grans de l’escena catalana, Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, s’enfronten en un intens duel interpretatiu en la comèdia “El crèdit”, que es veurà aquest diumenge, a les 6 de la tarda, a l’escenari del Teatre Cirvianum de Torelló. Precedits d’un gran èxit de públic, tant a la cartellera barcelonina com a la gira posterior, l’obra arriba com una proposta que garanteix rialles i àcides reflexions sobre la trista realitat que ens toca viure.

“El crèdit” ha unit dalt de l’escenari quatre noms de primera línia de l’actual panorama teatral català: l’autor és Jordi Galceran, el director Sergi Belbel, i els dos únics personatges que hi intervenen són Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

En el nostre civilitzat món, quan algú necessita diners, va al banc i demana un crèdit. Si no el concedeixen, l’afectat torna cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix… “El crèdit” proposa el supòsit que avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

Tal i com  ja s’ha fet en alguna altra sessió aquesta temporada, la tarda de diumenge es complementarà amb el Mini Cirvianum. Per tal de facilitar que els pares amb nens petits puguin anar a teatre, es farà un taller per als infants a la Sala B del teatre. En aquest cas, serà un taller de guardioles. Les inscripcions per fer ús d’aquest servei del Teatre Cirvianum, que té un cost de 2 euros per cada nen, es poden fer al telèfon 93 859 55 06 o al correu cirvianum@ajtorello.cat.

La programació del Cirvianum del cap de setmana es complementa amb el concert de Flipats, que presentaran divendres el seu disc “L’era dels perdals”.
 

Més informació i venda d’entrades

Arxivat a