Les cares de Via Vic

La formació independent liderada per Lluís Casellas presenta els membres de la candidatura

Foto de família de la candidatura de Via Vic
Foto de família de la candidatura de Via Vic | José M. Gutiérrez
Redacció Osona.com
16 d'abril del 2015
Actualitzat el 19 d'abril a les 18:05h

Foto de família de la candidatura de Via Vic a les eleccions municipals. Foto: José M. Gutiérrez


Via Vic, la llista d’independents que concorrerà a les eleccions municipals de Vic, va presentar aquest dijous tots els membres que configuraran la candidatura. Els primers noms de la llista ja es van fer públics fa uns dies: Lluís Casellas (exregidor d’ERC), que liderarà la proposta; Mari Moyano, actual regidora del PSC a l’Ajuntament de Vic, que anirà de 2 a la llista; Rosa M. Varela, advocada i exdegana del Col·legi d’Advocats de Vic, la número 3; i el professor de la Universitat de Vic Jaume Miquel March, de 4.

Els acompanyaran, per aquest ordre en la llista: Marta Puigdesens; Jordi Ponsa, excoordinador d’ANC Vic; Laura Mundó; David Puigsasllosas, president de l’Associació de Sords de Vic i Osona; Sílvia Gravolosa i Moisès Alsina.

A la presentació, Lluís Casellas va parlar del projecte de participació de Via Vic que va més enllà d’uns pressuposts participatius, i pretén ser “directe i real”. Via Vic  promourà la creació d’un consell de veïns i que la ciutadania participi directament en tots els afers de la ciutat a través d’una estructura de taules sectorials (integrades per veïns, tècnics, regidors, experts...) per a totes les àrees en que s’organitza l’ajuntament i donant la màxima categoria (tinença d’alcaldia) al Consell de Ciutat que es constituirà  a partir dels membres de les taules sectorials.

Per la seva banda, Jaume Miquel March va parlar de transparència, en la gestió i en les formes i en la trajectòria de tots els qui formen Via Vic. Per demostrar aquesta transparència, va mostrar  el pressupost que es destinarà a la campanya, que puja 13.600 euros, i que es finançarà amb aportacions del candidats i simpatitzants i amb un préstec personal avalat pels mateixos integrants de la candidatura.
 

Llistat complet de la candidatura

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Vic, el 2007 i el 2011


Lluís Casellas, aquest dimecres a la presentació de la candidatura de Via Vic a les eleccions municipals. Foto: José M. Gutiérrez

Arxivat a