Arriba a Vic la primera novel∙la d'Adolescents.cat

Aquest dijous, presentació al Multicines Sucre

990_1428762335casting1
990_1428762335casting1
Adolescents.cat
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:14h
La primera novel·la juvenil d’Adolescents.cat “El càsting” es presentarà aquest dijous, 16 d’abril (21 h), a la sala 2 dels Multicines Sucre de Vic. A l’acte es projectarà un curtmetratge amb els protagonistes i es comptarà amb la presència els escriptors del llibre, els osonencs Ernest Codina, Roger Carandell i Núria Codina, que signaran exemplars. La presentació oficial es va fer la setmana passada a Barcelona.

Adolescents.cat és un portal d'entreteniment i informació, vinculat al grup Nació Digital, pensat per als més joves. A banda de notícies d'interès sobre personatges coneguts, novetats musicals i vídeos, el web destaca per la interrelació amb els usuaris, que poden plantejar dubtes que després resolen experts en psicologia, sexologia i nutrició. En només cinc anys, ha esdevingut el web de referència per a milers de joves que hi troben un espai on informar-se i expressar-se amb llibertat.

El tret de sortida de la presentació el donarà el cantant Roger Argemí amb una actuació musical, a continuació es podrà veure el curt.

 

 

Adolescents.cat arriba a la televisió

Ernest Codina, Roger Carandell i Núria Codina estan tirant endavant altres projectes a part d’aquesta novel·la: van vendre un total de 50.000 llibres amb “El Manual 1” i “El Manual 2”, mantenen el portal digital Adolescentes.cat com un dels més consultats pel públic juvenil català i, des de diumenge passat, 12 d’abril, també estan emeten un programa de televisió setmanal a través de les televisions associades a la Xarxa de Televisions Locals.
Arxivat a