Maribel Matas optarà a l'alcaldia de Centelles amb un equip totalment renovat

CiU presentarà aquest dijous la seva candidatura a les municipals, en un acte a la Violeta

Toni Carrasco
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:42h

Maribel Matas, candidata a l'alcaldia de Centelles. Foto: CiU Centelles

CiU presentarà aquest dijous, 16 d’abril, la candidatura amb la qual concorrerà a les eleccions municipals de Centelles. L’acte tindrà lloc al local de la Violeta, a partir de dos quarts de 9 del vespre.

Sota el lema "no som una llista, som un equip", la candidatura està encapçalada, per segona vegada i tal com ja va avançar Osona.com, per Maribel Matas, que fa quatre anys va substituir Miquel Matavacas com a cap de la oposició. A les municipals de 2011, CiU va repetir resultat amb el mateix nombre de regidors que ja tenien els convergents, o sigui dos. Durant aquesta legislatura Matas ha tingut com a segon Jordi Morera, que fins a l'últim moment no ha confirmat que no repetiria.

La llista la tancarà a la reserva la diputada al Congrés Maria Carme Sayós i entre els primers números figuren, en segon lloc, el cap local de CDC, Jordi Valls, i a continuació  Dolors Calm, Joana Rodríguez i David Giménez, entre d'altres. El nou equip, que s’ha renovat completament, presenta, per una banda, un marcat caràcter polític i, per l'altra, la incorporació de gent d'alt perfil tècnic, en alguns casos desconeguts per als centellencs.

Matas, actual portaveu de la federació a l’Ajuntament, aspira així a convertir-se en la primera alcaldessa del municipi, un feu socialista per excel·lència, on Miquel Arisa governa des de 1995 (i que es tornarà a presentar).
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Centelles, el 2007 i el 2011

Arxivat a