Anna Erra i Josep Arimany confeccionen una candidatura carregada de cares noves

Susagna Roura, Titi Roca i Fabiana Palmero, als primers llocs de la llista de CiU a Vic Dels regidors actuals, es manté Antoni Serrat i cauen David Sala, Josep Rafús i Montserrat Rovira

Anna Erra i Josep Arimany, a la presentació de la primera com a cap de llista de CiU a Vic
Anna Erra i Josep Arimany, a la presentació de la primera com a cap de llista de CiU a Vic | Josep M. Gutiérrez
Redacció Osona.com
12 d'abril del 2015
Actualitzat el 13 d'abril a les 9:06h

Anna Erra i Josep Arimany, a la presentació de la primera com a cap de llista de CiU a Vic. Foto: J.M. Gutiérrez


La candidatura de CiU a Vic ja està enllestida. Després de l’anunci de les posicions dels membres d’Unió i de la incorporació de Reagrupament, del qual ja es va fer esment Osona.com, faltaven incrustar en aquest trencaclosques els representats de Convergència. La presentació completa de la llista es va fer aquest divendres al vespre, en una assemblea amb els militants de Convergència, a la seu de la secció local, en la que hi van participar la majoria de persones que la formen (dels tres partits).

Finalment, el tàndem que liderarà l’aposta de CiU, Anna Erra (CDC) i Josep Arimany (UDC), ha confeccionat una candidatura amb moltes cares noves. De la resta de regidors que els han acompanyat en aquesta legislatura, només es manté Antoni Serrat. Josep Rafús, David Sala i Montse Rovira, en canvi, no repetiran.

 

Titi Roca, a les instal·lacions del Club Patí Vic. Foto: Adrià Costa

Així, els tres següents noms que segueixen a Erra i Arimany, proposats per Convergència, són novetats: Susagna Roura, advocada, que va ser regidora durant quatre mesos a l’any 2011, en substitució de Xavier Solà, anirà de número 3; el capità del CP Vic i històric jugador d’hoquei patins, Titi Roca, reconegut independentista, serà el número 4; i l’arquitecta Fabiana Palmero, la 5. A la següent posició, Antoni Serrat (CDC), un dels regidors importants de la legislatura de Vila d’Abadal, que ha gestionat la complicada àrea d’Economia, Serveis i Urbanisme. En el setè lloc, Maria Carme Bover (UDC), presidenta d’UDC Vic i amb moltes possibilitats d’entrar al consistori. En el vuitè, Convergència hi ha col·locat un altre vell conegut del consistori, l’exregidor Àlvar Solà. El número 9 s’ha reservat per a Reagrupament, i l’ocuparà Josep Ramon Soldevila, coordinador comarcal d’aquesta formació. El número 10 torna a ser per a Unió, amb Mireia Barceló, terapeuta i estudiant d’infermeria. L’11 serà per a Lluís Corominas, president de CDC Vic i peça clau en la confecció de la candidatura. El 12 l’ocuparà Santi Almató, d’Unió; i el 13, Eva Solé, de Reagrupament.

Al llarg d’aquesta setmana, es convocarà una assemblea conjunta d’Unió, Convergència i Reagrupament, on els militants aprovaran la candidatura definitiva.

Unió i el procés sobiranista

En l’assemblea de CDC del passat divendres, tots els membres de la candidatura que hi eren presents van explicar breument davant dels militants convergents qui eren i per què es presentaven. A l’ambient, suraven les declaracions del secretari general d'UDC, Ramon Espadaler sobre el full de ruta del seu partit de cara a les eleccions del 27 de setembre. Espadaler va explicar que establirà com a "línies vermelles" no sortir de la Unió Europea, que els catalans votin sobre el seu futur en una consulta acordada amb el govern espanyol i que no es faci una declaració unilateral d'independència.

Els dos màxims representants d’Unió a Vic, Josep Arimany i Maria Carme Bover, van mostrar el seu compromís amb la independència de Catalunya tot signant l'adhesió al  manifest d'accions sobiranistes que l'ANC ha adreçat a tots els candidats de les eleccions municipals.

LLISTA DE CIU A VIC

1. Anna Erra
2. Josep Arimany
3. Susagna Roura
4. Titi Roca
5. Fabiana Palmero
6. Antoni Serrat
7. Maria Carme Bover
8. Àlvar Solà
9. Josep Ramon Soldevila
10. Mireia Barceló
11. Lluís Corominas
12. Santi Almató
13. Eva Solé
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 a Osona i a Catalunya, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Vic, el 2007 i el 2011

 

Susagna Roura, en la seva breu època de regidora. Foto: Adrià Costa

Arxivat a