PxC posa un vigatà com a cap de llista a Manlleu

Joan Antoni Bautista substitueix Francesc Saborit, que ha renunciat per motius personals

Redacció Osona.com
10 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:26h

Joan Antoni Bautista. Foto: PxC

PxC ha canviat el cap de llista a les eleccions de Manlleu. Es tracta de Joan Antoni Bautista, que substituirà Francesc Saborit, que va ser presentat l’any passat com a alcaldable i que ha renunciat fa un mes, per motius personals, segons ha explicat el coordinador comarcal del partit, Josep Maria Soldevila, a Osona.com.

Batuista té 47 anys, i fa més de 20 que es dedica a l’hostaleria, regentant una cafeteria per compte propi. Porta a PxC des de l’any 2007 i és veí de Vic. En principi, segons ell reconeix, havia d’anar de número 2 a Roda de Ter o a Vic, però el partit va decidir que fes el salt a Manlleu, on és una persona molt coneguda, ja que hi té família i molts amics. “El nostre candidat té molta empenta i coneix molta gent a Manlleu”, argumenta Soldevila.

PxC va obtenir un dels millors resultats a Osona a les passades eleccions, on  va treure tres regidors- Antoni Sànchez, Francesc Polo i Humilde Domínguez-. Els tres, però, van abandonar el partit a finals de 2013 i, uns mesos mes tard, van anunciar que passaven a formar part de la secció local del PP .
 

Resultats de les eleccions municipals a Osona i a Catalunya, municipi per municipi, 2007 i 2011

Resultats de les eleccions municipals a Manlleu, 2007 i 2011

Arxivat a